• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Tre personer gripna för grov misshandel

Uppdaterad
Publicerad

Tre personer har gripits misstänkta för grov misshandel efter ett slagsmål i Nyköping på måndagsmorgonen.

Polisen larmades till platsen vid 9-tiden på måndagen efter att ha tagit emot flera samtal om att två personer hamnat i slagsmål på Pappersgången i Nyköping. Hur bråket har uppstått är i nuläget oklart.

– Det handlar om någon typ av våldsanvändning, troligtvis med någon form av tillhygge, säger Thomas Agnevik, polisens presstalesperson.

Ytterligare en man gripen

Båda personerna, som är i 30-årsåldern, greps misstänkta för grov misshandel och fördes till sjukhus. Hur skadeläget ser ut är oklart.

– Nu ska vi hålla förhör med dem i den mån det går, vi vet inte hur det är med skadeläget och vi vet inte heller om de är villiga att berätta något för oss.

Ytterligare en man i 30-årsåldern har gripits och en man i 20-årsåldern har hämtats till förhör.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.