Bil voltade efter krock – tre smet från platsen

Uppdaterad
Publicerad

Strax efter klockan åtta på fredagskvällen körde en bil in i en annan bil vid E4 Ulriksdal. Den påkörande bilen voltade och tre personer sprang ifrån platsen.

– Den påkörande bilen körde om en polisbil som följde efter och sen inträffade det här, säger Sven-Erik Olsson vid polisens ledningscentral.

I bilen som blev påkörd befann sig fyra personer. Några av dem, oklart hur många, fick föras till sjukhus med skador som i nuläget inte bedöms vara allvarliga.

Blod i bilen kan leda till förövarna

Polisen har försökt få tag på personerna som smet från platsen. Trots att spårning med hund inte resulterat i gripandet av några misstänkta har polisen gjort fynd i bilen.

– Vi har säkrat vissa spår. Bland annat blod i bilen och ytterligare saker, säger Sven-Erik Olsson.

Personerna som lämnat bilen och sprungit från platsen är nu misstänkta för vårdslöshet i trafik, vållande till kroppsskada och smitning från trafikolycksplats.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.