Bil har voltat framlänges vid singelolycka

Uppdaterad
Publicerad

En personbil har voltat framlänges i Sorunda i Nynäshamns kommun. Enligt räddningstjänsten har två personer befunnit sig i bilen vid olyckstillfället och kommer nu att föras till sjukhus med ambulans.

Strax innan klockan 12 inkom larm till räddningstjänsten om att en personbil voltat framlänges i Sorunda i Nynäshamn. När räddningstjänsten anländer till platsen har två personer själva lyckats lämna fordonet som ligger utanför vägbanan. Föraren är misstänkt för vårdslöshet i trafik.

– Det är oklart hur deras skadeläge är, men de kommer föras till sjukhus, säger Lars-Åke Stevelind, presstalesperson Södertörns branförsvar.

Framkomligheten är begränsad då polisen dirigerar trafiken och köbildning kan uppstå.

– Det är lite trångt i trafiken på plats just nu men bilen ligger utanför vägbanan och trafiken bör återgå till det normala ganska snart, säger Lars-Åke Stevelind, presstalesperson Södertörns brandförsvar.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.