Foto: TT

Elva bilar stals i Barkarby – samtidigt

Uppdaterad
Publicerad

Tidigt på midsommardagens morgon fick ett vittne se hur ett stort antal bilar kördes genom staketet vid en bilfirma i Barkarby utanför Stockholm. Totalt stals elva bilar från bilfirman.

Gärningsmännen ska ha brutit sig in i bilfirman och stulit nycklarna till bilar av märkena BMW, Audi och Mercedes, en uppgift som Aftonbladet rapporterar. Händelser har skett i närheten av Barkarby station.

– V har ingen gripen. Vi arbetar nu på förmiddagen med teknisk undersökning på platsen och vi vet ännu inte om fordonen körts därifrån samtidigt eller om det kört ett par och sedan kommit tillbaka och kört ytterligare ett par bilar, säger Sven-Erik Olsson vid polisen.

Under lördagseftermiddagen hittades ett skåp som var sönderslaget och med största sannolikhet tillhör bilfirman. Där ska man ha förvarat nycklar till bilarna.

Polisen har upprättat en anmälan om grov stöld.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.