Skärskadad person förd till sjukhus i Husby

Uppdaterad
Publicerad

En person i Husby är förd till sjukhus efter att ha blivit skuren i ansiktet. Enligt polisen har det varit rörigt på platsen och polisen söker nu efter en eller flera gärningspersoner.

Polisen larmades till Husby strax innan klockan 19 där en person rapporterades vara skadad.

– När vi kom till platsen kunde vi konstatera att en person har en skärskada i ansiktet och med stor sannolikhet handlar det skador från en kniv eller ett knivliknande föremål, säger Ola Österling, presstalesperson på polisen.

Den skadade personen fördes till sjukhus med ambulans, med allvarliga men inte livshotande skador. Polisen har påbörjat en förundersökning gällande grov misshandel och söker efter en eller flera gärningspersoner.

– Det har varit rörigt på platsen, men vi har vittnesuppgifter som ger oss riktningar att söka efter gärningspersoner, säger Ola Österling.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.