Henric von Zweigbergk och Christer Björkman (längst fram) tillsammans med programledarna Eric Saade, Marika Carlsson, Sarah Dawn Finer och Kodjo Akolor inför finalen i Melodifestivalen 2019 på Friends Arena Foto: TT

Extratåg sätts in när Mellofinalen slutar

Uppdaterad
Publicerad

När Mellofinalen på Friends arena är slut kommer många tusentals besökare att vilja ta sig därifrån, samtidigt. Det betyder att det kan bli trångt på tågen hem.

Nu är det dags för finalen på Melodifestivalen och tävlingen är på Friends arena i Solna på lördag. Finalen drar tusentals besökare och när den är slut ska alla dra sig hemåt. SL har därför satt in extratåg från Solna station mot Älvsjö, Stockholms central och Upplands Väsby cirka klockan 22-23.

SL kommer också ha extra personal vid Solna station som säljer biljetter vid spärrarna och informerar på plattformen under eftermiddagen och kvällen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.