Se hur det går till när man söker med häst och hör ryttaren Juliane Hersén berätta varför hon ville hjälpa till i sökandet efter Deniz Arda. Foto: Oskar Brusén/SVT

Fortsatta sökinsatser efter försvunne elitsoldaten Deniz

Uppdaterad
Publicerad

Nu har det gått över tre veckor sedan 31-åriga Deniz Arda försvann. Trots flera sökinsatser och ett gediget kartläggningsarbete finns inga spår av honom.

– Vi fortsätter med det extremt långsamma och frustrerande arbetet att söka av terräng. Vi hoppas innerligt varje dag nu att det ska komma något mer som vi kan gå på, säger vännen Henrik Ehrenfeldt.

Genom att söka av terrängen hoppas de kunna minimera det stora geografiska område som Deniz skulle kunna befinna sig i. På söndagen gjorde Missing People ännu en sökinsats och den här gången vid Paradisets naturreservat i Huddinge.

Förutom frivilliga fotgängare fanns även hästar till hjälp. Hör ryttaren Juliane Hersén berätta varför hon deltar i letandet i videon.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.