Grov misshandel i Sundbyberg – en gripen

Uppdaterad
Publicerad

En person har förts till sjukhus med stickskador efter en misshandel i Sundbyberg. En person har gripits misstänkt för grov misshandel.

Polisen larmades till en lägenhet i Sundbyberg där den skadade personen påträffades, men det är oklart om det är i lägenheten som misshandeln skedde.

– Det finns vittnesuppgifter om att brottet ska har skett utomhus, säger Åsa Wallentin, presstalesperson på polisen i region Stockholm.

En gripen

En person kunde senare gripas i närheten av lägenheten och misstänks för grov misshandel. Polisen är under fredagskvällen kvar på platsen och genomför dörrknackning i området. Brottsoffret har förts till sjukhus med oklara skador.

– Vi har ingen närmare uppgift om skadeläget men vi har en förhoppning om att kunna höra brottsoffret senare under kvällen, säger Åsa Wallentin, presstalesperson på polisen i region Stockholm.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.