Kaknästornet på Gärdet i Stockholm, upplyst i regnbågens färger. Foto: Salim Alsabbagh

Kaknästornet lyser upp för Pride

Uppdaterad
Publicerad

För andra året i rad lyser Kaknästornet på Gärdet i Stockholm upp i regnbågens färger för att stödja prideveckan.

Även Kaknästornet lyser för pridefirandet den här veckan. SVT Nyheter Stockholm lyckades fånga det färgglada tornet under torsdagsnatten. Det är andra året i rad som den 155 meter höga byggnaden lyser upp i regnbågens färger.  

– Mångfaldsarbetet är såklart viktigt för Teracom Boxer Group och vi hoppas att vi på detta sätt kan bidra till att sätta fokus på frågan om allas lika värde. Vi vill också tala om att hos oss är alla välkomna, som kunder eller anställda, oavsett hur man identifierar sig själv eller vem man är kär i, säger Teracom Boxer Groups koncernchef Åsa Sundberg i en kommentar på deras hemsida.

Kaknästornet har bland annat även lyst gult och blått för Sverige, blått för World TV Day och rött, blått och vitt för att hedra offren efter attentatet i Paris.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Stockholm Pride 2016

Mer i ämnet