Kvinna hittades allvarligt skadad – polisen söker vittnen

Publicerad

Under tisdagen larmades räddningstjänst och ambulans till Sollentuna efter larm om att två personer gått igenom isen. På plats fanns inga tecken på att någon befann sig i vattnet, istället påträffades en kvinna med en blödande skada i huvudet.

Omständigheterna kring den skadade kvinnan är oklara. Hon hittades vid Kärleksudden i Norrviken i Sollentuna, och enligt polisen hade kvinnans skador med med stor sannolikhet tillfogats av en gärningsman.

Kvinnan fördes till sjukhus för vård och hennes skador bedöms vara mycket allvarliga. Polisen har initialt inlett en förundersökning om misshandel.

Nu söker polisen efter vittnen som har befunnit sig i området under tisdagen mellan klockan 12.30 och 14.00. En patrull kommer finnas på plats vid Kärleksudden under torsdagen för att ta emot tips.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.