På måndagskvällen larmades polis och ambulans till en lägenhet i Skogås efter uppgifter om en skadad man. Foto: Blåljusbilder

Man hittad skottskadad i lägenhet i Skogås

Uppdaterad
Publicerad

En man i 25-årsåldern har hittats skottskadad i en lägenhet i Skogås. Enligt uppgifter till polisen ska brottsplatsen varit utomhus. Polisen utreder händelsen som försök till mord.

På måndagskvällen strax efter 20-tiden larmades polis och ambulans till en lägenhet i Skogås efter uppgifter om en skadad man. På plats konstaterade man att det rör sig om skottskador.

Den skottskadade mannen som är i 25-årsåldern har förts till sjukhus. Det finns i nuläget ingen information om hans skadeläge.

Område avspärrat

Efter att polisen pratat med människor på plats framkom uppgifter om att brottsplatsen ska vara utomhus i Skogås. Platsen har spärrats av och tekniker är på plats. Polisen knackar dörr i några av de portuppgångar som finns i närheten av det avspärrade området.

Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord. I nuläget har ingen gripits och det finns inga misstänkta.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.