• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Man rånades av tre män på Sturegatan

Uppdaterad
Publicerad

En man blev i natt rånad av tre män på Sturegatan i centrala Stockholm. De slet av honom hans armbandsur och försvann in i Humlegården.

Polisen fick larmet 02.08 natten mot söndag. Det var rånoffret själv som ringde. Efter att ha blivit angripen av tre män gick han in på ett hotell i närheten och ringde polisen.

– Mannen var inte fysiskt skadad, men han var chockad. Rånarna hade skrikit åt honom och hotat honom, säger Sven-Erik Olsson som är presstalesperson vid polisregion Stockholm.

Bytet var en dyrgrip

De tre rånarna, i åldersspannet 20 till 25 år, tog med sig mannens klocka innan de försvann mot Humlegården.

– Det handlar om ett exklusivare armbandsur, säger Sven-Erik Olsson.

Polisen försökte sätta in hundpatrull i sökandet efter gärningsmännen men utan resultat.

– Offret hade svårt att peka ut vilket håll de hade sprungit åt. Det gav inget, varken med polispatrull eller hundpatrull, säger Sven-Erik Olsson.

Polisen har upprättat en anmälan om rån.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.