Man svårt skadad efter misstänkt mordförsök

Uppdaterad
Publicerad

En man i 30-årsåldern har förts till sjukhus med svåra skador efter ett misstänkt mordförsök i Norrtälje kommun. En kvinna och två män har anhållits misstänkta för brottet.

– Vi har gjort vissa beslag på platsen, men jag kan inte kommentera vad, säger Antoni Ballarin, jourhavande förundersökningsledare.

Larmet om händelsen, som ska ha inträffat i en lagerlokal i Norrtälje kommun, inkom vid 21-tiden på måndagskvällen.

– Det initierades av att det var ett bråk med åtminstone fyra personer inblandade, säger Antoni Ballarin, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Norrtälje.

På platsen hittades en skadad man i 30-årsåldern.

– Han fördes till sjukhus med vad vi bedömde som allvarliga skador, men vad vi hört senare ska de inte vara livshotande, säger Antoni Ballarin.

Tre anhållna

En kvinna och två män kunde gripas och anhölls senare misstänkta för försök till mord. De ska vara mellan 20 och 35 år gamla.

– De är delgivna misstanke om brottet försök till mord, men det kommer hållas fortsatta förhör under dagen, säger Antoni Ballarin.

Polisen kan inte gå in på vilken typ av skador mannen ska ha åsamkats eller om något tillhygge ska ha använts, men säger att man gjort ”vissa beslag” på platsen.

Enligt polisen är platsen avspärrad och en tekniskt undersökning kommer att göras under morgonen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.