Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Gabriel Kroon (SD) och Karin Ernlund (C) debatterar miljö- och trafikfrågor i Alviks kulturhus. Hör mer i klippet. Foto: SVT

Meningsmotståndarna C och SD på debatturné

Uppdaterad
Publicerad

Med mindre än en månad kvar till valet råder nu stor aktivitet hos partierna i Stockholms stadshus. Meningsmotståndarna Centerpartiet och Sverigedemokraterna har beslutat sig för att genomföra tre debatter med varandra på offentliga platser i Stockholm.

– Jag vill visa upp den klimatfientliga politik Sverigedemokraterna har och ta den debatten lokalt, säger Centerpartiets borgarråd Karin Ernlund.

– Centerpartiet har i praktiken drivit en miljöpartistisk politik i Stockholms stad och genom debatterna vill vi att stockholmarna ska få en bättre bild av våra partier, säger Gabriel Kroon (SD).

Under tisdagskvällen genomfördes den första debatten i Alviks kulturhus, en debatt som dels handlade om miljö och klimat, dels om trafik och framkomlighet. Hör mer i klippet ovan.

Debatter mellan C och SD

16 augusti kl 18 i Alviks Kulturhus: Klimat, miljö, trafik & framkomlighet

20 augusti kl 13 på Raoul Wallenbergs torg: Trygghet i och runt Stockholm.

25 augusti kl 17.30 på Medborgarplatsen: Stockholms kultur, värderingar och nattliv

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.