Man hittad död efter villabrand i Norrtälje

Uppdaterad
Publicerad

En villa i Frötuna utanför Norrtälje i Stockholms län totalförstördes efter en brand under skärtorsdagen. En man som var skriven på adressen uppgavs till en början vara saknad, men på fredagseftermiddagen gick polisen ut med att mannen hittats död i villan i samband med den tekniska undersökningen.

Villan var helt övertänd när räddningstjänsten kom till platsen tidigt under skärtorsdagsmorgonen. Polisen befarade att en 55-årig man som var skriven på adressen befann sig i huset vid branden.

Klockan 17.20 på långfredagen gick polisen ut med att man funnit en avliden person i bostaden, vidare uppger man att personen sannolikt är den 55-åriga man som bodde i villan.

Polisen har inlett en förundersökning om misstänkt mordbrand. Arbetet med den tekniska undersökningen har pågått under hela fredagen.

Anhöriga är underrättade.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.