– Jag trodde inte det var sant!, säger Yvonne Damberg (längst till vänster) om att Abba spelat in två nya låtar. Foto: SVT

Reaktioner på stan efter Abbas besked om nya låtar

Uppdaterad
Publicerad

Abba har spelat in två nya låtar. Det uppskattas av många.

– Jag trodde inte det var sant!, säger Yvonne Damberg.

Nyheten att Abba spelat in sina första två låtar sedan albumet The Visitor kom 1981 togs emot med öppna armar.

– Jätteroligt! Jag var inget stort fan när de var nya men sen har jag blivit det med åren. Man blir glad av deras musik. Det kommer att bli spännande att höra om det är samma genre eller om det är något nytt. Det får vi se, säger Yvonne Damberg, 67.

Även Christina Hamnö, 73, från Norrtälje är sugen på att höra de nya låtarna.

– Jag blev förvånad, jag tänkte att det är ju fantastiskt, de som har nobbat oss i alla dessa år, säger Christina Hamnö.

Hur tror du att deras musik kommer att vara nu?

– Det kommer att vara musik som speglar dem, men det kommer säkert att vara förnyat också. Det är trevligt när människor kan sammanstråla igen ur ett social sammanhang så jag tycker att det är jättekul. Jag ser fram emot att höra dem!

”De kommer säkert vara grymma!”

Även Peter, 58, och Lena, 57, har förhoppningar på Abbalåtarna.

– Vad roligt! Man undrar ju om de har träffats på riktigt eller om de bara kör digitalt som alla gör nuförtiden, säger Peter.

– Jätteroligt! Jag tycker att det kommer att bli spännande att höra dem, säger Lena. 

– De kommer säkert vara grymma också, instämmer Peter.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.