Start Up-bussen redo för årets sommarturné

Uppdaterad
Publicerad

För andra sommaren åker nu Start-Up bussen på turné till Stockholms förorter för ge tips och råd till till blivande företagare. Syftet är att främja Stockholms företagande.

I helgen inleder Start-Up Bussen sin sommarturne i Stockholms ytterområden. Det är för andra året i rad som den specialutrustade bussen erbjuder allmän affärsrådgivning och föreläsningar och den åker bland annat till Tensta, Rinkeby och Farsta för att främja Stockholms företagande.

Det var i maj förra året som bussen invigdes efter ett initiativ av Start-Up Stockholm ihop med Stockholms Stad, SEB och Almi.

Gratis affärsrådgivning

Bussen kommer att köra runt i flera delar av Stockholm fram till 2018. Syftet är att erbjuda ännu fler kostnadsfri rådgivning, tips och hjälp för att förverkliga sin affärsidé och starta företag.

LÄS MER: Bussen som hjälper till att starta eget

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.