Utanför den 25 000 kvadratmeter stor mässhallen ska stockholmarna nu kunna hämta sina paket – utan att ens lämna bilen. Foto: Bertil Ericson / TT

Stockholmsmässan byggs om – blir paketombud

Uppdaterad
Publicerad

Med rådande restriktioner om att undvika butiker och inför en jul med färre fysiska möten än vanligt väntas rekordvolymer av e-handel och paket som skickas på posten. Därför öppnar Postnord nu upp ett drive-thru-ombud i Stockholmsmässan, enligt dem själva världens största.

Redan nu finns ”Stockholmsmässan Drive Thru” som val i flera e-handlares checkout. Under perioden 30 november till 23 december kan du hämta och returnera dina paket här – utan att ens lämna bilen.

– Vi har behövt ställa om vår verksamhet i år och det här samarbetet är ett sådant exempel. Det här visar också på Stockholmsmässans helt unika förmåga att snabbt ställa om, säger Rikard Skärebo, produktionschef på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.