Stort polispådrag efter trafikolycka i Kista

Uppdaterad
Publicerad

En bil snurrade runt i samband med en trafikolycka på E18 vid trafikplats Ärvinge i Stockholm. Två personer sågs springa från bilen och hundpatruller och helikopter letade under kvällen efter dem.

Två fordon ska ha varit inblandade i olyckan, men det finns inga uppgifter om något skadeläge. Larmet kom in till polisen klockan 18.09 på lördagen och båda bilarna har behövt bärgas från platsen.

– Det är även en person som uppger att den ska ha fått någon bildel på sig, men jag har inga uppgifter om att någon har skadats. Det har även bildats bilköer i samband med bärgningen, säger Eva Nilsson, presstalesman i polisregion Stockholm.

Polisen sökte efter de två personerna som lämnade den snurrande bilen. Hundpatruller och helikopter var indragna i sökandet, men man lyckades inte hitta personerna.

Trafiken ska nu rulla på som vanligt på platsen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.