Stockholms stad var tvungna att stänga brottningslokalen i Liljeholmshallen för att skydda barn, unga och medarbetare, säger Niklas Pettersson på idrottsförvaltningen. Hör mer i videon ovan. Foto: SVT

Liljeholmshallen stängs efter bråk mellan klubbar

Uppdaterad
Publicerad

En strid om träningstider mellan idrottsklubbar har blossat upp i Liljeholmshallen i södra Stockholm. Nu stänger därför Stockholms stad en del av hallen med omedelbar verkan för att få kontroll på situationen och skydda barnen.

Det är en brottningsklubb som, enligt Stockholms stad, vägrat släppa in andra klubbar – trots att de bokat tid. Problemet har varit långvarigt och nu blivit så allvarligt att under måndagen var polisen på plats för att stoppa bråk.

Stockholms stad väljer därför att stänga brottningslokalen för att skydda barn, unga och stadens medarbetare, medan man reder ut problemet. Och brottningsklubben riskerar att bli uppsagd.

Vet du mer? Kontakta SVT:s reporter.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.