Vittnen hörde smällar i skogen – man med skottskada till sjukhus

Uppdaterad
Publicerad

Tidigare under tisdag eftermiddag kom det in rapporter om smällar som vittnen har hört från ett skogsområde i Flemingsberg. Polis kallades till området för att söka efter orsaken till smällarna. Nu kan detta, enligt polisen, sättas i samband med en ung man som kom in till sjukhuset under dagen med en skottskada i armen.

En ung man kom under tisdagseftermiddagen in till sjukhuset med en skottskada i armen. Enligt polisen kan det här ha att göra med smällar som vittnen har hört och uppfattat som skott tidigare under dagen i ett skogsområde i Flemingsberg.

– I nuläget har ingen gripits men det är de sedvanliga polisiära utredningsåtgärderna som pågår just nu och vi pratar med alla i området för att se om något har sett eller hört något, säger Eva Nilsson, presstalesperson hos polisen i Stockholm.

Är den unge mannen allvarligt skadad?

– Det vet jag inte men han har varit talbar så vi har pratat med honom, säger Eva Nilsson.

Polisen utreder det här som synnerligen grov misshandel och vad mannen har berättat för polisen vill de inte kommentera. 

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.