Två bilar kolliderade på Gränby köpcentrums parkering. Foto: Utryckning Uppsala

Bil välte efter krock på parkering

Publicerad

Två bilar kolliderade med varandra på parkeringen utanför Gränby köpcentrum på midsommarafton. Tre barn är inblandade i olyckan och den ena bilen föll över på sidan.

Det var strax före klockan 13 som två bilar smällde ihop på en av Gränby köpcentrums parkeringar. Enligt Magnus Skyttberg, ledningsoperatör på Storstockholms räddningscentral, var fem personer inblandade i olyckan, varav tre är barn.

– Bilarna har sammanstött och en av dem har lagt sig på sidan. Det är lite märkligt hur det kan ha skett, men alla kunde ta sig ur bilarna själva i alla fall, säger han.

Ingen av de inblandade i olyckan ska behöva åka med ambulans till sjukhus. Räddningstjänsten är på plats vid parkeringen för att skydda skadeplatsen och se till att ingen annan kommer i skada av den omkullvälta bilen.

– Det är mycket folk på parkeringen och de är oroliga och nyfikna förstås. Vi ska välta ner bilen på alla fyra och sen avvecklar vi därifrån, säger Magnus Skyttberg.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer