I coronatider får man hitta nya sätt att umgås och kommunicera med sina äldre mammor. Foto: Sofie Järdö/privat/Sanna Von Der Pahlen/privat

Vi vill se din ovanliga vardag i Uppsala län

Uppdaterad
Publicerad

Vi befinner oss just nu i en både ovanlig och orolig tid, där coronakrisen påverkar vår vardag på olika sätt – på olika platser i länet.

Vi på SVT Nyheter Uppsala vill berätta era historier från vardagen.

Därför vill vi nu få in era bilder och videos på hur dagarna ser ut för er som kanske behöver arbeta på ett nytt sätt, får tänka om kring hur man håller kontakt med vänner och familj eller helt enkelt vill berätta om livet i er nya ovanliga vardag.

Coronaviruset i Uppsala

Vill du hjälpa oss? 

Skriv namn, telefonnummer och en kort förklarande text när du skickar in materialet.

Om du inte vill att ditt namn publiceras så är det också okej. Meddela i mejlet hur du vill ha det.

Du som tar bilder ansvarar för att informera människor som förekommer i videon att du avser skicka den till SVT, så att det är okej för dem.

När du skickar bilder så upplåter du den för en icke-exklusiv rätt för SVT att fritt använda bilden i SVT:s verksamhet samt framställa exemplar av bilder.

Här kan du läsa mer om våra bildvilkor.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Coronaviruset i Uppsala

Mer i ämnet