Kvällens avsnitt AV ”Allt för Sverige” utspelar sig i Värmland Foto: SVT

”Allt för Sverige” från Värmland

Publicerad

För nionde året i rad sänder SVT den Kristallen- och Emmybelönade realityserien ”Allt för Sverige”. Och i år har en av de nordamerikanska deltagarna värmländsk bakgrund. Kvällens avsnitt utspelar sig dessutom i Värmland.

Eftersom många av de svenskar som utvandrade till Amerika var bönder får deltagarna i kvällens program av realityseriern ”Allt för Sverige” prova på bondelivet på två värmländska gårdar; en grisfarm och en mjölkgård. 

En av deltagarna, 38-åriga Jennifer Buhrow från Chicago, Illinois jobbar som clown, mimartist och skådespelare. Hon uppträder ofta på stora evenemang och konferenser i Las Vegas.

Hennes svenska tillhörighet går genom sin mammas sida. Jennifer hade en mycket nära relation till sin mormor, vilket har bidragit till att hon sökt sig till programmet.

Jennifers släkt kommer från Värmland, men mer om det får hon veta först i avsnitt 5, som sänds nästa söndag.

Kolla in programmet på SVT Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.