Ännu en stökig natt kring Torsbymârten

Uppdaterad
Publicerad

Det var återigen ganska bråkigt och stökigt i Torsby på lördagskvällen och natten mot söndagen i samband med Torsbymârten.

– Trots att det var ösregn var det en del störande händelser: bilburet, trafikrelaterat, säger polisens presstalesperson Lars Hedelin.

Bland annat stoppade polisen vid halv tolvtiden en epatraktor som drog en husvagn genom Torsby med ett tiotal personer ombord. Epatraktorn saknade dessutom belysning.

– Det är naturligtvis inte tillåtet att dra en husvagn full med folk i, säger Lars Hedelin.

Föraren är misstänkt för trafikbrott och polisen har kontaktat hans föräldrar.

Tidigare på lördagskvällen ska en man i 50-årsåldern ha misshandlat en annan person med något tillhygge. De båda är släkt med varandra. Mannen anhölls under natten av åklagare misstänkt för misshandel.

Lars Hedelin säger att trots en hel del stök med raggarbilar och hög musik var natten till söndag lugnare än natten till lördag i Torsby.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.