Degerfors riskerar att få klara sig utan båda sina anfallsstjärnor, Victor Edvardsen, till vänster, och Nikola Djurdjic i lördagens viktiga match mot Halmstad. Foto: Patric Söderström/TT

Tunga beskedet: Degerfors anfallsstjärna sjuk inför viktiga matchen

Uppdaterad
Publicerad

Degerfors IF:s Nikola Djurdjic riskerar att missa den den allsvenska matchen mot Halmstad på Stora Valla på lördag, en match som beskrivits som säsongens viktigaste. Anfallsstjärnan var inte med på tisdagens träning.

– Han är sjuk, säger Degerforstränaren Andreas Holmberg.

– Spelar han på lördag?

– Det är oklart.

Ingen anfallskris

Samtidigt är allsvenskans skytteligatvåa Victor Edvardsen avstängd. Men någon kris i laget är det inte, enligt Holmberg.

– Vi har många alternativ, men vi har inte bestämt oss för något. Vi får se vilka som kan spela och inte. Jag hoppas fortfarande på Nikola, säger han.

Också i backlinjen har laget haft problem. Både Anton Kralj och Gustav Granath har varit skadade. Båda tränar nu, men det är osäkert om de kommer att spela på lördag.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.