Degerforsstjärnan Nikola Djurdjic ber om ursäkt för sin utekväll inför matchen mot Sirius. Foto: TT

Degerforsstjärnan ber om ursäkt efter utekvällen

Uppdaterad
Publicerad

Degerforsstjärnan Nikola Djurdjic ber nu om ursäkt för att han befann sig på nattklubb inför förra helgens bortamatch mot Sirius.

Nikola Djurdjic fångades på bild när han befann sig på en nattklubb i Stockholm under lördagskvällen, mindre än ett dygn innan Degerfors bortamatch mot Sirius i Uppsala.

Djurdjic ber om ursäkt

När föreningen fick kännedom om händelsen petades Djurdjic ur matchtruppen. Nu ber han om ursäkt i ett uttalande på Degerfors webbsida.

Degerfors IF

”Jag vill be om ursäkt till mina lagkamrater, mina tränare och framförallt klubbens supportrar. Jag inser att synas ute dagen innan match inte är lämpligt, och därför ber jag om ursäkt”, skriver han och fortsätter:

”Förra veckan så brast jag i omdömet, och även om jag inte drack en droppe alkohol, så har jag förstått att det var olämpligt att befinna mig ute natten innan match.

Bottenlaget Degerfors möter närmast Mjällby på bortaplan under lördagskvällen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Degerfors IF

Mer i ämnet