Värmlands fotbollförbunds vice ordförande Ulrika Nilsson Foto: SVT

Extramöte för Värmlands fotbollförbund efter avhopp

Uppdaterad
Publicerad

Under lördagen höll Värmlands fotbollförbund i ett extramöte för att tillsätta två nya styrelsemedlemmar, detta efter att två hoppat av. En av de avhoppade var Jörgen Nordmarker, förbundets tidigare ordförande.

Jörgen Nordmarker, som tidigare var ordförande för Värmlands fotbollförbund, kritiserade förbundet för att inte vara jämställt och inkluderande. I samband med sin framförda kritik valde han att avgå. Nu har två nya ledamöter valts men det är inte förrän om två veckor, vid ordinariestämman, som en ny ordförande och styrelse väljs.

— Det har inte kommit några skriftliga frågor från föreningarna om den kritiken som framfördes, så jag tror inte att vi kommer att diskutera det på ordinariestämman men vi får se, säger Värmlands fotbollförbunds vice ordförande Ulrika Nilsson. 

Se klippet för att höra mer.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.