BIK förlorade mot Almtuna Foto: TT Nyhetsbyrån

Fortsatt tungt för BIK

BIK Karlskoga har fått en tuff inledning på årets säsong. Under fredagkvällen förlorade de mot Almtuna med 5-2.

BIK Karlskoga vann premiären i Hockeyallsvenskan i september. Men sedan dess har det inte blivit fler segrar. Värmlänningarna mötte under kvällen Almtuna på bortaplan i Uppsala.

Ledde med 2-1

Karlskoga fick en mardrömsstart och låg under redan efter mindre än tre spelade minuter. Men i andra perioden kom BIK igen och vände på matchen. Adam Byström Johansson satte först kvitteringen fyra minuter in i perioden. Drygt tio minuter senare gav David Lilja Karlskoga ledningen. Det såg ut att bli periodpaus med bortaledning men med knappt en minut kvar gjorde Almtuna 2-2.

I tredje perioden kunde inte BIK stå emot. Almtunas Oscar Milton satte 3-2 och inte långt efter utökade de ledningen. BIK förlorade till slut med 5-2 efter att ha släppt in sista målet i tom bur.