Foto: TT

Frontalkrock i Kristinehamn

Uppdaterad
Publicerad

Två bilister frontalkrockade på Djurgårdsvägen i Kristinehamn på tisdagsmorgonen. Polisen misstänker att en av förarna var påverkad.

En person togs med för provtagning efter en trafikolycka på Djurgårdsvägen i Kristinehamn på måndagsmorgonen. Det finns misstanke om att personen var påverkad i samband med körningen.

– Jag har i alla fall aldrig varit med om att man tar med en person för provtagning om man inte tror att denne var påverkad av något, säger Stefan Wickberg, presstalesperson vid polisen i region Bergslagen.

Poliser såg krocken

Det var vid 8.20-tiden som olyckan mellan de två bilisterna inträffade. Vittnen till krocken blev – en polispatrull.

– Patrullen kom körande på Djurgårdsvägen när de mötte den första bilen. De känner igen bilen, i fordonet färdades en känd person, som en bil som skulle kontrolleras. Mycket mer hinner de inte tänka innan bilen kolliderar med en andra bil, säger Stefan Wickberg.

Båda förarna, en kvinna och en man i 20-årsåldern, klagade över nacksmärtor efter krocken.

Kvinnan togs senare till sjukhus för kontroll och eventuell vård.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.