Frontalkrock på E45:an vid Fagerås

Uppdaterad
Publicerad

Två personbilar frontalkrockade på E45:an vid Fagerås, under lördagskvällen. Totalt tre personer fick föras till sjukhus, enligt polisen ska ingen ha ådragit sig allvarligare skador.

Det var vid klockan 18.48 på lördagen som larmet kom till polisen om att två bilar varit inblandade i en olycka på E45:an, utanför Fagerås. Polisen säger till SVT Nyheter Värmland att det rör sig om en frontalkrock.

–Till en början var det lite oklart hur många som varit i bilarna, men tre personer är i alla fall förda till sjukhus. Två från den ena bilen, och en från den andra, säger Anders Gustafsson, vakthavande befäl vid polisen i region Bergslagen.

Ingen av de inblandade ska ha ådragit sig några allvarligare skador, enligt polisen har ”någon av de inblandade klagat på smärtor i nacken”.

Trafiken stoppades helt i norrgående riktning på E45:an efter olyckan, men vid klockan 20 på lördagskvällen flyter allt som vanligt igen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.