Årets toppar 2017 Foto: SVT

Här är nyheterna ni verkligen älskade

Publicerad

Vi på SVT Nyheter Värmland gör allt för att ge er de bästa lokalnyheterna varje dag. Här är årets toppar och dalar.

2017 blev ett händelserikt år och vi på redaktionen hade fullt sjå med att sålla bland nyheterna för att ge er de mest relevanta och intresseväckande lokala händelserna. Men det fanns några gånger som vi inte riktigt lyckades.

Här är artiklar som gjorde storsuccé eller berörde så till den grad att de lästes av hundratusentals. Ett axplock följer nedan:

Den vita älgen – Läs HÄR

Den vita älgen välte internet men naturfotografen Ingemar hade något viktigt att berätta och över 100.000 personer ville veta vad.

Världsrekord för Melwin Holm – Läs HÄR

Höjdhopparen Melwin Lycke Holm, son till den förre höjdhoppsstjärnan Stefan Holm, satte världsrekord under världsungdomsspelen i Göteborg. Och det tyckte ett par hundratusen av er var en riktigt härlig nyhet.

Sven-Erik Magnusson är död – Läs HÄR

Självklart var det här ett besked som tog alla värmlänningar med storm och sorgen var stor. Till hans minne kommer snart en staty i Sandgrundsparken i Karlstad att resas.

Tycker du att det finns en lokalnyhet som vi verkligen borde bevaka? Tipsa oss gärna på varmland@svt.se.

Tack för 2017!

Hälsar, redaktionen i Karlstad.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.