Junio Marques, Brigitta Corbell och Lars Lerin får tittarna se i Lerins jul måndagen den 23 december klockan 20.00 i SVT1 och SVT Play. Foto: Stina Stjerkvist/SVT

Julfest hos Lars Lerin och Junior

Uppdaterad
Publicerad

Kvällen före julafton får TV-publiken följa med hem till Lars Lerin och Junior där det bjuds på en sprakande julfest tillsammans med lärlingarna.

Förra veckan spelade SVT in julfirandet hos Lars Lerin och Junior på Hammarö. I programmet som sänds 23 december pyntar Junior huset till max, medan Birgitta stämmer upp i sina favoritjulsånger och Per dansar loss runt granen. Det blir en kväll att minnas med musik, dans och ett lite annorlunda julbord. Och plötsligt knackar en inte helt obekant tomte på dörren och delar ut julklappar till alla.

– Jag blir till freds i hjärtat av att umgås med lärlingarna, de har ju så mycket glädje och visdom att förmedla. Det är så roligt att träffa dem, det här programmet kommer bjuda på både tårar och skratt, säger Lars Lerin.

Lerins jul sänds måndag 23 december kl 20.00 i SVT1 och SVT Play.

I klippet ovan från förra säsongen av Lerins lärlingar ser du när Lars Lerin och Junior överaskar konstskolans elever med en resa till Brasilien.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.