Jan Björklund (L) valtalar i Karlstad. Foto: SVT

(L) jagar värmlandsmandat

Uppdaterad
Publicerad

På torsdagen besökte Liberalernas partiledare Jan Björklund Karlstad för att valtala. Skolan, småföretagande och klimatet stod på agendan och inte minst att partiet ska få tillbaka det värmländska mandat det förlorade vid förra valet.

Vid valet 2014 förlorade Liberalerna sitt riksdagsmandat för Värmland. Nu lanseras Karlstadsbon Arman Teimouri som ny liberal rikdsdagsledamot.

– Jag ska se till att leverera både när det gäller integration, skola och framför allt småföretagande och företagarfrågor, säger Arman Teimouri (L).

Val 2018 – #dinröst

– Nu ska vi ta tillbaka det mandatet och det är en av orsakerna till att jag är här i Värmland idag, säger Jan Björklund (L), och fortsätter:

– Jag vill lyfta fram de frågor vi tycker är viktigast och det är att så många elever som går ut ur skolan idag med underkända resultat. Det riskerar att skapa en ganska svår framtid för Sverige, för Värmland och för Karlstad. Vi måste lyfta skolresultaten, säger Jan Björklund (L).

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Val 2018 – #dinröst

Mer i ämnet