Foto: Monkberry

Lars Lerin blir tvåbarnspappa

Uppdaterad
Publicerad

Lars Lerin och hans man Manoel ”Junior” Marques Lerin blir föräldrar igen. I fredagkvällens ”Skavlan” i SVT berättade de att ett syskon till treårige Rafael anländer till huset på Hammarö inom kort.

Redan i nästa vecka reser Junior Lerin till Brasilien för att hämta lille Garbriel som hunnit bli ett år och tre månader, och är Juniors biologiske son.

– Det blir dubbel glädje hemma, säger Junior i säsongspremiären av ”Skavlan”.

– Rafael gör vårt liv underbart och nu får han ett syskon att leka med!

”I senaste laget”

Rafael är parets förste son, och fyller tre år i sommar. Lars Lerin berättar i programmet att han tycker att det är väldigt roligt med barn.

– Det är lite i senaste laget och var inget jag hade räknat med. Jag tackar och tar emot!

– Men för mig kan de lika gärna komma med storken, jag har ingen aning om hur det går till.

Han skrattar.

LÄS MER: ”Rädslan har vikit undan”

Paret avslöjar också lite av rollfördelningen som föräldrar. Det är Junior som sätter gränserna och Lars som skämmer bort.

–  Jag är inte lagd åt det hållet att jag säger ifrån, berättar Lars.

– Trots det är det Junior som är mest populär. Han sätter gränser och jag försöker muta denna ongen med kex. Ändå är det Junior som gäller.

Han ler stort.

Kan bli fler barn

I februari väntas Gabriel anlända till parets villa på Hammarö. Och det är inte säkert att det blir det sista nytillskottet i familjen Lerin. På frågan hur många barn han vill ha svarar Junior snabbt:

– Fem stycken! Jag tycker att när man lever så ska man njuta av livet!

TV: Se hela programmet här

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.