Man slog ner personal i Töcksfors

En man i 55-årsåldern greps under lördagseftermiddagen efter att ha misshandlat butikspersonal i en sportbutik i Töcksfors. Mannen gick till attack efter att butikspersonalen bett om att få kontrollera hans väska då de misstänkte att han snattat.

Polisen larmades under eftermiddagen till en sportaffär i Töcksfors då en ur personalen i en sportaffär misshandlats av en misstänkt snattare. Det var i samband med att de bad om att få kontrollera hans väska som mannen gick till attack.

– Mannen greps på plats och vi jobbar på att försöka identifiera vem han är. Han påstår sig vara norrman i alla fall, säger Johan Wallenius, regionvakthavande befäl vid polisen.

Personalen fick ett slag på hakan men det är ännu oklart vilka skador personen fått. Polisen utreder händelsen som misshandel och ska förhöra 55-åringen under kvällen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer