Foto: SVT

Narkotikabrott och fylla i Höljes under natten

Publicerad

Två män i 25- respektive 35-årsåldern är misstänkta för narkotikabrott i samband med helgens rallycrosstävlingar i Höljes.

– Den äldre av männen visade tydliga tecken på att vara påverkad och blev verbalt aggressiv mot patrullen, säger Sophia Jiglind, presstalesperson i Polisregion Bergslagen.

Vid sidan om narkotikabrotten så omhändertogs fem personer för fylla och en person blev av med körkortet efter att ha kört rattfull.

– Det har varit en normal natt i Höljes-byn, ungefär som vi förväntade oss. Sen är det tråkigt att några som dricker för mycket

Polisen upprättade också en anmälan om ofredande efter att en man i 40-årsåldern betett sig illa, okvädat och kränkt en kvinna som han hade en relation med.

– Mannen betedde sig så illa att patrullen valde att upprätta en anmälan. Våld i nära relationer är alltid allvarligt, säger Sophia Jiglind.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.