Oavgjort i Karlstad-derby

3400 besökare fick se en dramatisk fotbollsmatch när Karlstads två elitklubbar drabbade samman i division ett under söndagskvällen.

Det var KBK som tog ledningen i matchminut 27 genom Victor Edvardsen, ett resultat som stod sig halvleken ut. Men i andra halvleken fick Carlstad United utdelning på sina chanser och lyckades först kvittera i 55:e minuten tack vare ett nickmål från Erik Nilsson och sedan också ta ledningen genom Timothy McNeil i 74:e minuten.

2-1 såg ut att stå sig matchen ut, men på tilläggstid klev Victor Edvardsen fram igen och gjorde 2-2.

– Det var inte så roligt, säger David Ekelund, tränare i United.

Känns det som en förlust?

– Både och, vi vände ett underläge, det var starkt, men att sedan tappa ett mål i 94:e... då känns det som en förlust såklart.

Starta klippet för att höra vad Osvar Jonsson, Karlstad BK, sa inför matchen.