• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Foto: Backmans Foto

P-G kör rally-VM i Portugal

Uppdaterad
Publicerad

P-G Andersson och hans kartläsare Emil Axelsson är klara för start i Rally-VM i Portugal den 12-14 april i den näst högsta av klasserna. Årjängsföraren har fått överta platsen i WCR2-forden efter ukrainaren Oleksii Tamrasov.

Per-Gunnar ”P-G” Andersson och hans co-driver Emil Axelsson är klara för start i VM i Portugal 12-14 april. P-G arbetar som förarintruktör åt ukrainaren Oleksii Tamrazov. Ukrainaren skulle köra VM-deltävlingen men har fått förhinder och låter därmed P-G och Emil överta hans plats i WRC2-Forden.

– Jag ser fram emot att få köra i Portugal nu, det ska bli spännande. Det känns som vi har en konkurrenskraftig bil, säger han.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Rally-VM

Mer i ämnet