Vid husrannsakan hemma hos mannen hittades bland annat misstänkt amfetamin i en vedhög och en revolver under en gräsklippare. Foto: Polisen

Polisen fann knarkgömma i skogen – Sunnebo döms till fängelse

Publicerad
I augusti genomsökte polisen ett skogsparti i Sunne och fann en knarkgömma. 767 gram amfetamin var inlindat i plastpåsar. Polisen bytte ut narkotikan och inledde spaning på mannen och området.

Polismän gömde sig och väntade vid platsen för narkotikagömman. Någon dag senare dök mannen upp. Han gick runt gömman och tittade sig noggrant omkring, uppgav en av polismännen i förhör. 

Mannen greps på platsen. På sig hade han då bland annat en kniv vilket han i förhör uppgav skulle användas för svampplockning.

Fynd i väggen

Hemma hos sunnebon hittade polisen olika sorters narkotika på flera ställen, ibland annat i ett hål i väggen och i isoleringen till en uppbruten garderobsvägg. Man fann även en revolver under gräsklipparen och olika stöldgods.

Värmlands tingsrätt dömer mannen till två år och sex månaders fängelse för bland annat grovt narkotikabrott, häleri och vapenbrott.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer