Erik Björndahl satte segermålet till 2-1 mot Norrby i den 92:a minuten. (Arkivbild) Foto: Andreas Hillergren / TT arkiv

Sent segermål för Degerfors

Degerfors hämtade upp underläge 0-1 till vinst 2-1 mot Norrby i Superettan. Erik Björndahl avgjorde med en nick i den 92:a minuten.

Inför en publik på 1517 personer tog Degerfors emot Norrby på Stora Valla. Gästerna tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel. Men Degerfors kom tiillbaka i andra halvlek. Nikola Ladan kvitterade i den 78:e minuten och i den andra av tre tilläggsminuter avgjorde så Erik Björndahl med ett nickmål på passning från Erik Lindell.

Degerfors ligger på sjunde plats i Superettan på 31 poäng, samma poäng som fyran i tabellen.