• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Foto: TT/Arkiv

Spelade 231 gånger – utan att betala

Uppdaterad
Publicerad

En man i västra Värmland åtalas för trolöshet mot huvudman. Som butikschef spelade han på en av maskinerna utan att betala.

Mannen är i 60-årsåldern och under en period 2013 var han anställd som chef i en butik i västra Värmland.

Totalt ska han ha spelat på maskinen i butiken 231 gånger utan att betala för sig. Det innebär att han orsakat en skada på 225.689 kronor för sin arbetsgivare och han åtalas för trolöshet mot huvudman.

Med tanke på den stora summan bedöms brottet som grovt. Mannen förnekar brott men berättar att han spelat för 40.000 kronor utan att direkt betala för det.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.