• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Foto: TT

Stor vattenläcka i Karlstad

Uppdaterad
Publicerad

En större vattenläcka har upptäcktes på Våxnäs under måndagen. Det var en större matarledning som hade brustit och ett flertal boende i området på Karmgatan 1 till 115 drabbades.

En tankbil är på väg och förväntas vara på plats kring 22-tiden. Kommunens medarbetare jobbar så snabbt som möjligt för att åtgärda läckan, enligt kommunens sida på facebook.

Vid 21-tiden hade spolbil, grävmaskin och lastbil kallats in. Förhoppningen är att läckan kan vara lagad innan tisdag morgon. men det är ännu en preliminär prognos.

Mer löpande information hittar man på kommunens webb.

Uppdatering: Vid klockan 2 på natten mot tisdag var läckan lagad.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.