Karlstads Lisa Rengärde håller undan för Göteborgs Charlotta Kiilsgaard och Victoria Wallenstam under lördagens innebandymatch i Superligan mellan IBK Göteborg och Karlstad IBF. Foto: Adam Ihse/TT

Storseger för Karlstads innebandydamer

Uppdaterad
Publicerad

Karlstad IBF var på riktigt målhumör när laget besegrade IBK Göteborg i damernas superliga med 11-4. Matchen avgjordes när Karlstad gick från 3-2 till 7-2 på dryga två minuter i andra perioden.

Karlstad IBF mötte IBK Göteborg på bortaplan i Superligan. Efter 2-2 i första peroden rusade Karlstads damer ifrån till 10-3 i den andra perioden. Slutresultatet skrevs sedan till 11-4.

Luize Belinska svarade för fyra mål och Adina Augustsson tre. Dessutom passade de båda till två mål var.

Karlstad IBF ligger på elfte plats i Superligan med tio poäng och skuggar Göteborg på tionde plats som har 12 poäng. Segern gör också att Karlstad håller ett litet avstånd till nedflyttningsstrecket.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.