Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
I klippet kan du Ricky Andreis berätta om gensvaret och vad som var mest uppskattat i år och vad han hoppas på i framtiden för Värmlandsmontern. Foto: SVT

Stort intresse för Värmlandsmontern på bokmässan

Uppdaterad
Publicerad

Årets bokmässa i Göteborg är över och Region Värmlands litteraturutvecklare och projektledare, Ricky Andreis, summerar helgen. 

– Väldigt trevligt. Jag var förvånad att det var en sådan mängd besökare. 

Bokmässan var tillbaka i sitt gamla format efter att ha varit digital i olika former och omfattning de senaste två åren. Kostnaden för Värmlandsmontern hade halverats till cirka 230 000 kronor bland annat genom att dra in de traditionella skrädmjölskakorna och ha en mindre utställningsyta. 

– Montern är viktig. Vi har en lite lättsammare och avslappnad attityd. Jag tror vi gör ett bra jobb och vi är uppskattade, säger Ricky Andreis.

I klippet kan du Ricky Andreis berätta om gensvaret och vad som var mest uppskattat i år och vad han hoppas på i framtiden för Värmlandsmontern. 

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.