Henrik Högberg och Benny Sjöström från Wolfpack. Foto: Bengt Hedin/SVT

Supportrar hoppas på nyförvärv som kan lyfta Färjestad

Publicerad

Supporterklubben Wolfpack har fortfarande fullt förtroende för Färjestads tränare och ledning trots att laget inte alls nått upp till förväntningarna.

– Jag har mycket stort förtroende för tränarna, säger Benny Sjöström, ordförande i Wolfpack, som normalt aldrig missar en hemmamatch, men som får följa sitt favoritlag från TV-soffan så länge som matcherna spelas inför tomma läktare.

Bland supportrarna finns ett missnöje med Karlstadslagets sportsliga resultatet hittills. Och det finns önskemål om att klubben på medlemsmötet på torsdag ska presentera ett nyförvärv som kan lyfta laget.

Hoppas på nyförvärv

– En fråga är om man kan göra något inköp i januari av någon önskespelare, säger Henrik Högberg, från Wolfpack.

Men med skral ekonomi i Färjestad är det knappast dyra nyförvärv som kommer att presenteras på medlemsmötet.

– Det vore himmelens kul om vi kunde det. Men det är inte på agendan, det är inte där vi är. Vi har precis öppnat upp för rekryteringstankarna för nästa säsong. Vi för sådana diskussioner, men de släpper vi allteftersom vi vet dem själva, säger Färjestads vd Stefan Larsson.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.