Två misstänkta storbråk i Karlstad under natten

Uppdaterad
Publicerad

Under natten till lördagen har polisen ryckt ut på två misstänkta storbråk i centrala Karlstad. Vid 23.15 ska ett 10-tal personer ha slagits med varandra på Stora Torget.

När polisen kom till platsen fanns dock inga bråkande personer kvar. Flera patruller åkte runt i området och sökte efter personer som kan ha varit inblandade i bråket, men fann inga och lämnade därför platsen.

Slogs på Östra Torggatan

Några timmar senare, strax före klockan 03, kom ett nytt larm om ett slagsmål. Den här gången rörde det 5-6 personer som ska ha bråkat med varandra utanför en snabbmatsrestaurang på Östra Torggatan. Flera polispatruller åker dit och fann då några personer som skulle kunna stämma in på de som bråkat. Ingen person var dock skadad och ingen person ville göra någon anmälan. Polisen avvisade istället personerna från platsen.

Slagsmål på torget i Arvika

Strax efter klockan 02 fick polisen ett larm om att flera personer bråkade även i Arvika. Väl på plats kunde polisen konstatera att det rörde sig om två personer som varit inblandade. Ingen av dessa ville göra någon anmälan och ingen var skadad på ett sätt som krävde vård.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.