Foto: SVT

Vad tänker du om att Båten var i så uselt skick?

Publicerad

En utredning från Karlstad kommun visar att restaurangpråmen Båten var i uselt skick och att den för länge sedan borde tagits ur drift. Har du besökt restaurangen? Vad tänker du om att Båten var i så dåligt skick? Dela med dig här i chatten!

SVT rapporterade · Vad tänker du om att Båten var i så uselt skick?

Hej! Idag rapporterar vi om restaurang Båten som har visat sig vara i sämre skick än väntat. Vad tänker du om det? Dela med dig här i chatten!
10.35
Man ska ju inte slösa med jordens resurser får vi ju höra hela tiden. Då var väl detta ett alldeles fantastiskt bra exempel på hur man kan använda saker tills de verkligen är uttjänta.
11.05
Förvånar mig inte det minsta. Den var förskräcklig ful redan ovanför vattenytan så varför inte nedanför också!
11.14
När den som ägde båten sökte om tillstånd för restaurang verksamhet , kommunen borde ha skrivit klart och tydligt i kontraktet at båten måste besiktigats - som båt, inte bara som restaurang - årligen, och resultatet av besiktningen delats med kommunen.
11.48
Björn hela parken blev förstörd av det väl användandet
12.34
En gick till båten med kunskapen om att hon var dålig, var spännande och ingav en dimension extra utöver de många band en lyssnat på där. Att hon var dålig, behöver en inte vara expert för att veta. Knak brak och metallslammer var vanliga ljud ifrån henne.
16.47
Tycker ingen ska hållas ansvarig för utom kommunen som inte fått papper på besiktning på båt. Men tack å lov att den inte sjönk när det var folk ombord.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer