Foto: SVT

61-åringen har lämnat sjukhuset

Uppdaterad
Publicerad

Den man som misshandlades svårt på Kortedala torg i våras och låg i koma i två månader har nu fått lämna sjukhuset uppger Sahlgrenskas presstalesman för Västnytt.

Enligt mannens syster ska han vara talbar igen, men fått bestående skador. Andra källor med insyn i fallet uppger att han har tappat minnet, fått svåra skallskador och blivit blind på ena ögat, detta skriver GT.

Det var en söndag i mars som mannen misshandlades svårt på Kortedala torg. Det är fortfarande oklart exakt vad som hände, men enligt åklagaren ska några ungdomar ha trakasserat mannens hund som han lämnat utanför affären på Kortedala torg, vilket ledde till en konflikt mellan mannen och pojkarna. Sju pojkar hämtades in till förhör och två av dem är fortfarande misstänkta för synnerligen grov misshandel, men inget åtal är väckt.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

61-årig man misshandlad i Kortedala

Mer i ämnet