Foto: SVT

Bröllopsfeber på Svenska mässan i Göteborg

Uppdaterad
Publicerad

Tusentals personer i giftastankar besökte Svenska mässan i Göteborg under lördagen. Drygt 300 utställare, shower, tävlingar och modevisningar. Allt med temat bröllop.

– Det är det lyckligaste ögonblicket i personers liv och man vill göra det bästa av dagen, säger Alexandra Lidén, mässarrangör, till SVT Nyheter Väst.

De råder bröllopsfeber på Svenska mässan i Göteborg i helgen. Och några av alla dem som kommit dit för att låta sig inspireras och få idéer till sitt egna bröllop är Sandra Vagiste och Erika Björkvall, som ska gifta sig i sommar.

De har bestämt sig för att ha en kyrklig vigsel.

Koll på allting

– Det blir med nära och kära, enkelt och avslappnat. En dag med kärlek och värme, säger Sandra Vagiste till SVT Nyheter Väst.

Hur känns det nu så här några månader innan?

– Det känns jättenervöst och jag undrar om vi verkligen har koll på allting. Det lär vi få reda på efter den här dagen tänker jag, säger Erika Björkvall.

Bröllopstankar Foto: SVT

Se mer från mässan i videoklippet ovan

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.